Internet hosting van gameservers - Ping or Die

Gameservers zijn meestal ontwikkeld in de vorm van een standaardcomponent die in veel game titles met een multiplayer-optie te vinden is. Nadat dit soort zaken populair werden, reageerden hostingbedrijven onmiddellijk op de groeiende vraag en begonnen ze devoted servers voor on line gaming aan te bieden aan zowel degenen die zaken willen doen als aan degenen die gewoon enthousiast zijn. Over het algemeen is gameserverhosting geschikt voor twee hoofdgroepen van on the net video games - die beschikbaar zijn vanaf de hoofdserver en degenen die werken by using een reeks gedistribueerde.

Gecentraliseerde servers worden meestal gebruikt om video games te hosten waarvoor deze servers duizenden gebruikers moeten kunnen hosten die tegelijkertijd spelen. De hoofdserver slaat alle benodigde gegevens around de spelomgeving op en de cyberwereld is er 24 uur 7 dagen a week. Het spel gaat doorway, of de gebruiker nu on-line of offline is. Om deel te nemen aan het spel, heeft een speler meestal speciale clientsoftware nodig die verbinding maakt fulfilled de hoofdserver. Een van de meest populaire spellen die de technologie van gecentraliseerde servers gebruiken, is Wow.

Een ander product is de technologie voor gedistribueerde servers. Deze wordt meestal gebruikt doorway liefhebbers Minecraft Server Hosting en kleine bedrijven. In dit design wordt de software package gedistribueerd naar verschillende speciale gameservers. Realtime strategieën zijn bijvoorbeeld meestal gebaseerd op deze technologie. Ze hebben regelmatig updates van de gamewereld nodig die worden uitgevoerd via berichten tussen gebruikers en servers. Er zou een hoofdserver in deze keten moeten zijn om de berichten tussen de hele reeks gedistribueerde servers te beheren. Lage latentie en snelle ping-tijd - dat is wat dit model nodig experienced om succesvol te zijn en te zorgen voor de hoge snelheid van berichten die de server bereiken en terugkeren naar de gebruiker. Gebruikers kiezen meestal servers met de beste ping-snelheden en maken er verbinding mee om on-line te spelen. Daarom verbinden gameserver-hostingbedrijven hun servers met de snelste netwerken. Beveiliging, besturingssysteem en applicaties tweaken en grondige configuratie zijn ook erg belangrijk.

Hostingproviders leveren hun klanten meestal gameserverhostingservices die de meest technologisch geavanceerde servers en netwerkverbindingen bevatten, vaak met de vooraf geïnstalleerde computer software om onmiddellijk on the web gaming te starten. De meest populaire spellen die gebruikmaken van de technologie van gedistribueerde servers zijn: Doom 3, Medal of Honor, Halo, Unreal Tournament, Counter Strike, Quake three and many others.
More about this source textSource textual content expected For extra translation facts
Send out responses
Side panels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *